Πενθήμερη Προειδοποιητική Κινητοποίηση, έξω από το Υπουργείο Εργασίας του Συλλόγου Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α [Αξιοπρέπεια - Ισότητα - -Αλληλεγγύη] - ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΙΛΚΙΣ

Hot

Post Top Ad

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017

Πενθήμερη Προειδοποιητική Κινητοποίηση, έξω από το Υπουργείο Εργασίας του Συλλόγου Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α [Αξιοπρέπεια - Ισότητα - -Αλληλεγγύη]Φωτογραφία του Βασίλης Ροζής.
Καλημέρα, καλή εβδομάδα φίλες, φίλοι και αγαπητοί συνάδελφοι.
Σήμερα ξεκινά η Πενθήμερη Προειδοποιητική Κινητοποίηση, έξω από το Υπουργείο Εργασίας,( Σταδίου 29, πλησίον πλατείας Κλαυθμώνος) μέρα και νύχτα, από 23 Οκτωβρίου έως 27 Οκτωβρίου 2017 του Συλλόγου Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α [Αξιοπρέπεια - Ισότητα - -Αλληλεγγύη], ενάντια στο άρθρο 12 του ν.4387/2016 (νόμος Κατρούγκαλου) και ειδικότερα για την άρση των ηλικιακών κριτηρίων χορήγησης Σύνταξης Χηρείας και την επαναφορά του ποσοστού χορήγησης σύνταξης στο 70% του εκλιπόντος.
Όλος ο υπόψη νόμος είναι επαίσχυντος και το άρθρο 12 ξεπερνά ακόμη και τα όρια της νοσηρότητας. Ουσιαστικά πρόκειται για μέτρο κατάργησης της σύνταξης.
Μην εκπλαγούμε π.χ. αν στο μέλλον δούμε εισοδηματικά κριτήρια, ύψους, βάρους. χρώματος μαλλιών ή ματιών ή οτιδήποτε άλλο σκεφτούν…
Φίλες, φίλοι και αγαπητοί συνάδελφοι με κανένα τρόπο δεν πρέπει να επιτρέψουμε να περάσει αυτός ο νόμος γενικότερα και το άρθρο 12 ειδικότερα.
Οφείλουμε όλοι να συμπαρασταθούμε στο σύλλογο ΑΞΙΑ και σας καλώ να περάσετε όλοι έξω από το υπουργείο ΕΡΓΑΣΊΑΣ σαν ένδειξη αλληλεγγύης στη δοκιμαζόμενη αυτή κοινωνική ομάδα. Η χηρεία δεν είναι ΕΠΙΛΟΓΗ αλλά θέλημα ΘΕΟΥ και ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ.
Η ΕΑΑΣ θα είναι ενεργά παρούσα, όπως άλλωστε ήταν από τη πρώτη στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ