Aνάθεση καθηκόντων του Αντιπρόεδρου του ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ - ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΙΛΚΙΣ

Hot

Post Top Ad

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Aνάθεση καθηκόντων του Αντιπρόεδρου του ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ




Γνωρίζουμε στα μέλη του Παραρτήματος Κιλκίς ότι, σύμφωνα με την παρακάτω απόφαση του Δ.Σ. της ΕΑΑΣ τα καθήκοντα του Αντιπροέδρου του Παραρτήματος ανατίθενται στον Ανχη ε.α. Θωμά Ζερζελίδη, μέχρι τώρα τακτικό μέλος. Ο Πρόεδρος και τα λοιπά μέλη του Τ.Σ. του ευχόμαστε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα. Να επισημάνουμε ότι ο  κ. Ζερζελίδης  έχει προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίας του  στο Παράρτημα επί τρία έτη, κατά την διάρκεια της θητείας του προηγούμενου Τ.Σ. (χωρίς καν να είναι μέλος)  Ως τακτικό μέλος και παρά την ολιγόμηνη θητεία του, στο νέο Τ.Σ. προσφέρει αξιόλογο έργο,  για την εύρυθμη λειτουργία του Παραρτήματος.  

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ 
Αριθμός Απόφασης : 433/40/19-10-2017/10 Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου 

Διοικητικό Συμβούλιο 
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ υπ’ αρ. 40 της 19ης Οκτωβρίου 2017. 

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Υπτγος (ΕΜ) ε.α. Ιωάννης Δεβούρος, Μέλος Δ.Σ. και Δνων Σύμβουλος.

 Γραμματέας : - ΘΕΜΑ 10ο : ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΙΛΚΙΣ - Ανάθεση Καθηκόντων Αντιπροέδρου σε Μέλος του Τ.Σ. του ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ
 Ενημερώνονται τα Μέλη του Δ.Σ., ότι με την Απόφαση υπ’ αριθμόν 288/28/12-07-2017/02, είχε ορισθεί ως Αντιπρόεδρος του ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ, ο Ταξχος (ΣΣΝΣ) ε.α. Εμμανουήλ Βασιλάκης, ο οποίος παραιτήθηκε, η δε η παραίτησή του ενεκρίθη με την υπ’ αριθμόν 345/32/30-08-2017/02, Απόφαση του Δ.Σ./Ε.Α.Α.Σ.
ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ Μετά τα παραπάνω εισηγούμαι την ανάθεση των καθηκόντων του Αντιπρόεδρου του ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ, στο μέλος του Τ.Σ. του ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ, Ανχη (ΠΒ) ε.α. Ζερζελίδη Θωμά. Το Δ.Σ. κατόπιν διαλογικής συζητήσεως επί του θέματος ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ομόφωνα Την έγκριση ανάθεσης των καθηκόντων Αντιπροέδρου του ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ, στο μέλος του Τ.Σ. του ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ, Ανχη (ΠΒ) ε.α. Ζερζελίδη Θωμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ