ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ 4η ΦΕΒ..2018 - ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΙΛΚΙΣ

Hot

Post Top Ad

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ 4η ΦΕΒ..2018ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ 4η ΦΕΒ..2018 ΣΤΙΣ 13.00 ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ (ΠΑΛΑΙΑ ΒΟΥΛΗ)
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΥΠ. ΑΡΙΘ. 3/17
1.-Το Συντονιστικό Συμβούλιο των τριών Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών που εκπροσωπεί 75.000 Αποστράτους και ορφανικές οικογένειες , εκφράζει την αντίθεσή του στην ενδεχόμενη αποδοχή του ονόματος της Π.Γ.Δ.Μ. (F.Y.R.O.M.) με σύνθετη ονομασία που θα περιέχει την λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
2.-Οι Απόστρατοι που έχουν γαλουχηθεί με την ιστορική αλήθεια και την εθνική επιταγή ότι Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ , δεν μπορούν να αποστούν από αυτά για τα οποία επί δεκαετίες πίστευαν και υπερασπιζόντουσαν.
3.-Για το λόγο αυτό λάβαμε μέρος στο συλλαλητήριο που έγινε στη Θεσσαλονίκη την 21η Ιανουαρίου 2018 και θα λάβουμε μέρος στο συλλαλητήριο που θα γίνει στην Αθήνα στην Πλατεία Συντάγματος την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 , ώρα 14.00 και μάλιστα ως συνδιοργανωτές.
4.-Καλούμε όλους τους Αποστράτους να λάβουν μέρος στην εκδήλωση αυτή με προσυγκέντρωση στην Πλατεία ΚΟΛΟΚΟΤΡΏΝΗ στις 13.00 της 4Ης Φεβρουαρίου , ώστε να μετάσχουμε μαζικά και οργανωμένα.
5.-Για όσους επιθυμούν να μετάσχουν μετακινούμενοι από άλλες περιοχές , η μετακίνηση θα γίνει με ίδια μέσα , εκτός εάν οι Ενώσεις Αποστράτων (Ε.Α.Α.Σ.-Ε.Α.Α.Ν.-Ε.Α.Α.Α.) δρομολογήσουν πούλμαν , το οποίο θα γνωσθεί εγκαίρως από κάθε Ένωση ξεχωριστά.
6.-Ως συντονιστή της εκδήλωσης στην Αθήνα ορίζουμε τον Πρόεδρο της Ε.Α.Α.Σ. Αντιστράτηγο ε.α. Βασ. Ροζή , ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό και εκ μέρους του Συντονιστικού Συμβουλίου.
Αντιστράτηγος .ε.α. Β.Ροζής Πρόεδρος ΕΑΑΣ
Υποστράτηγος Ι.Δεβούρος ε.α. Διευθύνων Σύμβουλος ΕΑΑΣ
Αντιναύαρχος Π.Ν. ε.α. Σ.Περβαινάς Πρόεδρος ΕΑΑΝ και του Συντονιστικού
Αντιπλοίαρχος (Ε) Π.Ν.ε.α.Γρ.Γεωργακόπουλος Διευθύνων Σύμβουλος ΕΑΑΝ
Αντιπτέραρχος (Ι) Π.Α. ε.α. Σ.Καββούρης Πρόεδρος ΕΑΑΑ
Αντισμήναρχος (Ρ) Π.Α.ε.α. Ι.Κρανιάς Διευθύνων Σύμβουλος ΕΑΑΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ