Οι έφεδροι αξιωματικοί επιβράβευσαν και φέτος κοινωνική προσφορά πολιτών-φορέων - ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΙΛΚΙΣ

Hot

Post Top Ad

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Οι έφεδροι αξιωματικοί επιβράβευσαν και φέτος κοινωνική προσφορά πολιτών-φορέων


ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΕΦΕΔΡΩΝ ΚΙΛΚΙΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14.1.18, στην αίθουσα της λέσχης αξιωματικών φρουράς Κιλκίς, η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του συνδέσμου εφέδρων αξιωματικών νομού Κιλκίς.
Κατά την διάρκειά της ο σύνδεσμος τίμησε, όπως πράττει κάθε χρόνο, πολίτες του τόπου τους για την δράση τους και προσφορά τους στα κοινά και στην κοινωνική ζωή.
ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΕΦΕΔΡΩΝ ΚΙΛΚΙΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Ειδικώτερα τιμήθηκαν:
-Ο διακεκριμένος χειρουργός και πρώην βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Συμπιλίδης, για την συνολική δράση του ως λειτουργού του Ιπποκράτους.
-Ο συμπατριώτης Γιώργος Γεωργιάδης, που διαμένει στην Ρόδο, και η από καταγόμενη σύζυγός του Αναστασία Σταυριανού, για τις σημαντικές δωρεές τους στις υποδομές υγείας και πρόνοιας του νομού.
-Ο λαογραφικός, μορφωτικός και πολιτιστικός σύλλογος Γουμένισσας «Άγιος Τρύφων» για την πολύπλευρη δραστηριότητα και προσφορά του στον τομέα του πολιτισμού όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο νομού, ακόμη και πέραν των ορίων αυτού.
Τον πλακούντα ευλόγησε ο αιδεσιμώτατος π.Νικόλαος Πιλιτσόπουλος, και το τυχερό «φλουρί» της μεγάλης βασιλόπιτας «έπεσε» στο διοικητικό συμβούλιο του παραρτήματος Κιλκίς της ένωσης αποστράτων αξιωματικών στρατού (ΕΑΑΣ), ενώ όσον αφορά στα πιτάκια, που προσφέρθηκαν σε όλους τους παρευρεθέντες, η τύχη «χαμογέλασε» στον κ. Συμπιλίδη.
Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από συγκρότημα του «Αγίου Τρύφωνος» Γουμένισσας, που παρουσίασε χορούς της Ανατολικής Ρωμυλίας με την συνοδεία των καταξιωμένων μουσικών Δημήτρη Ασαρτζή (πατέρα), Τριαντάφυλλου Ασαρτζή και Χρήστου Ασαρτζή (γιών).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ