Δημιουργίας βάσης DNA από συγγενείς για τους ''άταφους νεκρούς του έπους του 1940/41'' που έπεσαν υπέρ Πατρίδος στα εδάφη της Β. Ηπείρου. - ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΙΛΚΙΣ

Hot

Post Top Ad

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Δημιουργίας βάσης DNA από συγγενείς για τους ''άταφους νεκρούς του έπους του 1940/41'' που έπεσαν υπέρ Πατρίδος στα εδάφη της Β. Ηπείρου.

Αποτέλεσμα εικόνας για αταφοι νεκροι αλβανια
 "ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ" 

1. Σας κοινοποιούμε  το  link Διαδικασία Δημιουργίας Βάσης Δεδομένων Ταυτοποίησης DNA Πεσόντων Ελληνο-Ιταλικού Πολέμου - ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ  , με την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΓΕΕΘΑ της 6 Φεβ. 2018, αναφορικά με τις διαδικασίες , τις προϋποθέσεις  τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά για το θέμα της δημιουργίας βάσης DNA από συγγενείς για τους ''άταφους νεκρούς του  έπους του 1940/41'' οι οποίοι  έπεσαν υπέρ Πατρίδος στα εδάφη της Β. Ηπείρου.



2.  Παρακαλούμε για  τη δική σας βοήθεια από τα ΜΜΕ, για την επιτυχία του σοβαρού αυτού και χρονίζοντος θέματος . Συγκεκριμένα :
     α. Για την τακτική προβολή του θέματος από το δικά σας μέσα. ( έντυπες και ηλεκτρονικές Εφημερίδες, Ραδίοφωνο και  κανάλια TV)
     β. Να επισημανθεί ότι η εξέταση γίνεται ΔΩΡΕΑΝ.
     γ. Να δημοσιευτεί και το ''Εντυπο Παροχής Συγκατάθεσης'' . 
     δ. Να τονισθεί με ιδιαίτερο σχόλιο ότι για τις περιοχές που δεν εγγύς των αναγραφομένων Στρατιωτικών Νοσοκομείων, η αιμοληψία είναι δυνατόν να γίνει και σε ιδιωτικά εργαστήρια με ελάχιστο κόστος ( 5-10 € + τα έξοδα αποστολής  με COURIER).   
3. Το παρόν κοινοποιείται στην ΕΑΑΣ και τα Παραρτήματα της, που παρακαλούνται  για την ενημέρωσή τους και την ανάλογη προβολή του  θέματος στα ΜΜΕ της περιοχή τους, ενώ θα αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα μας https://eaas-kilkis.blogspot.gr
4. Για τον Νομό μας υπάρχουν 162 εξαφανισθέντες σύμφωνα με τη καταγραφή του Συνταγματάρχη ε.α.  Βαρδάκα Γεωργίου στο βιβλίο του "ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ -  ΟΠΛΙΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΝΤΕΣ ΣΤΟ ΕΠΟΣ 1940 -41"

Για το ΤΣ Παραρτήματος ΕΑΑΣ Κιλκίς 
               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
      Ευάγγελος Μαυρογόνατος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ