Αίτηση - όχληση για την αναγνώριση απαίτησης και διακοπή παραγραφής των επιδομάτων Χριστουγέννων - Πάσχα και αδείας - ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΙΛΚΙΣ

Hot

Post Top Ad

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Αίτηση - όχληση για την αναγνώριση απαίτησης και διακοπή παραγραφής των επιδομάτων Χριστουγέννων - Πάσχα και αδείας

SHMA

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Γνωρίζουμε τα μέλη του Παραρτήματός μας, ότι η Αίτηση - όχληση για την αναγνώριση απαίτησης και διακοπή παραγραφής των επιδομάτων Χριστουγέννων - Πάσχα και αδείας , από              12 Νοεμβρίου 2018  γίνεται πλέον ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας ΕΦΚΑ. Η on line εφαρμογή είναι διαθέσιμη στον διαδικτυακό ιστότοπο του ΕΦΚΑ (www.efka.gov.gr), στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες για συνταξιούχους.
Κατά την είσοδο στη σχετική σελίδα ΕΦΚΑ, απαιτείται να έχουμε προς ενημέρωση του συστήματος τα εξής: 
- Κωδικούς taxis net (από τους λογιστές).
-ΑΦΜ
-ΑΜΚΑ 
- ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ 
-ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ ΣΥΝΤΑΞΗΣ (Αναγράφεται πρώτο στη βεβαίωσή αποδοχών π.χ. 11000000000 κλπ.).
-ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Να συμπληρωθεί ως παράγραφος β. το παρακάτω κείμενο:(Αντιγραφή και επικόλληση στην αίτηση). 
" β. Επίσης εκτός από την διακοπή των μειώσεων απαιτώ να μου αποδοθούν έντοκα από 01-01-2013 μέχρι τελικής εξόφλησης τα ποσά που παράνομα παρακρατήθηκαν ή δεν μου αποδόθηκαν, βάσει των αποφάσεων του ΣτΕ. Να μου χορηγήσετε αναλυτική κατάσταση όσων χρημάτων περικόπηκαν από τις μειώσεις στη σύνταξη μου καθώς και τα Δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα και Επιδ. Αδείας για το παραπάνω χρονικό διάστημα. Επίσης οι περικοπές βάσει των ν.4051/2012 και ν.4093/2012 κρίθηκαν από αρμόδια δικαστήρια παράνομες και αντισυνταγματικές. Επιφυλάσσομαι κάθε νομίμου δικαιώματός μου σε περίπτωση ελλιπούς απάντησης σας."
Κάντε κλικ ΕΔΩ για να υποβάλετε την αίτηση
Όσοι συνάδελφοι αδυνατούν να την υποβάλλουν,  μπορούν να προσέλθουν εργάσιμες ημέρες  και ώρες στο γραφείο του Παραρτήματος. 

Εκ του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ