Εγγραφή χρήστη, για χρήση του συστήματος των ηλεκτρονικών ραντεβού, στα Ε.Ι. του ΝΙΜΤΣ. - ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΙΛΚΙΣ

Hot

Post Top Ad

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Εγγραφή χρήστη, για χρήση του συστήματος των ηλεκτρονικών ραντεβού, στα Ε.Ι. του ΝΙΜΤΣ.

Αρχική

📌 Οδηγίες εγγραφής ( Αναλυτικά ) : 🔷
----------------------------------------------------------------------
➡️ 1. Κάνουμε εγγραφή μέσω της αρχικής σελίδας πατώντας το τελευταίο πεδίο: " Δεν έχετε διαπιστευτήρια; Αποκτήστε εδώ ".
➡️ 2. Βάζουμε: ΑΜΚΑ, ΑΦΜ και ΕΠΩΝΥΜΟ και πατάμε Αναζήτηση.
➡️ 3. Μας βρίσκει το σύστημα, (μέσω του ΑΜΚΑ που δώσαμε), και στη συνέχεια καταχωρούμε το κινητό, σταθερό τηλέφωνο, την διεύθυνση κατοικίας μας και το την δνση e-mail μας.
➡️ 4. Στο δνση email που δώσαμε, (το ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο), μας στέλνει αυτόματα το σύστημα ένα μήνυμα με θέμα: " Διαδικασία εγγραφής στο "ΗΚΕΛΥ " και ένα σύνδεσμο σύνδεσης .
➡️ 5. Πατάμε τον σύνδεσμο σύνδεσης, δηλ. τη διεύθυνση αυτή url, για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός μας και μας βγάζει μια νέα παλέτα και δίνουμε το προσωπικό μας user name & password, τα οποία θα πρέπει να τα κρατήσουμε φυλαγμένα, διότι με αυτά θα μπαίνουμε στο σύστημα για να κλείνουμε το ηλεκτρονικό μας ραντεβού στο ΝΙΜΙΤΣ.
➡️ 6. Στη συνέχεια θα καταχωρήσουμε τα λοιπά στοιχεία που μας ζητούνται, ήτοι: στο πεδίο "Καταχώρηση Κατηγορίας" την σχέση μας με το ΝΙΜΤΣ, ( δηλ. δείτε εδώ από τη λίστα : https://ekelynimts.stag.opsyed.army.gr/beneficiaries ), κλικάροντας την αντίστοιχη επιλογή στο πεδίο που ανοίγει και στο τέλος πατάμε την επιλογή: "διαθέσιμες ενέργειες" το "Ολοκλήρωση".
➡️ 7. Στη συνέχεια, είτε για έλεγχο, είτε να κλείσουμε το πρώτο ραντεβού μας, μπαίνουμε μέσω του user name & του password που δώσαμε και κάνουμε τον αρχικό μας έλεγχο, αν έγιναν όλα σωστά και το σύστημα μας αναγνωρίζει κανονικά.
➡️ 8. Τέλος, όταν ολοκληρώσουμε επιτυχώς την όλη διαδικασία εγγραφής μας, το σύστημα μας στέλνει πάλι αυτόματα στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο ένα μήνυμα με τίτλο: "Ολοκλήρωση εγγραφής στο ΗΚΕΛΥ". " Η εγγραφή σας στο ΗΚΕΛΥ ολοκληρώθηκε επιτυχώς".
Καλή επιτυχία στην εγγραφή στο σύστημα των ηλεκτρονικών ραντεβού στο ΝΙΜΙΤΣ, είτε στους συναδέλφους, είτε στα μέλη των οικογενειών τους.

ΝΙΜΙΤΣ  (Κάντε κλικ για μετάβαση στην Ιστοσελίδα του)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ