Η ΕΑΑΣ Παράρτημα ν Κιλκίς είναι αντίθετο στην συμφωνία των Πρεσπών - ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΙΛΚΙΣ

Hot

Post Top Ad

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Η ΕΑΑΣ Παράρτημα ν Κιλκίς είναι αντίθετο στην συμφωνία των Πρεσπών




Αποτέλεσμα εικόνας για συλλαλητηριο για μακεδονια

Κιλκίς 24 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 19:00 ο  Πρόεδρος του Τ.Σ. Παραρτήματος Νομού Κιλκίς παρέστη  στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλκίς, για ψήφιση της Συμφωνία των Πρεσπών. Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος έλαβε τον λόγο, ανακοινώνοντας το σχετικό κείμενο για την αντίθεση της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ξηράς κατά της κατάπτυστης και επαίσχυντης αυτής συμφωνίας. 

Με σχεδόν απόλυτη ομοφωνία  των παρόντων μελών αντιστοίχως, τα δημοτικά συμβούλια Κιλκίς και Παιονίας εξέδωσαν ψηφίσματα, με τα οποία εκφράζουν την πλήρη αντίθεσή τους στην Συμφωνία των Πρεσπών και ζητούν την διενέργεια δημοψηφίσματος για το μείζον αυτό εθνικό θέμα.
Ειδικότερα στο Κιλκίς επί 33 παρόντων συμβούλων, οι 31 ενέκριναν ανεπιφύλακτα το σχέδιο ψηφίσματος, το οποίο εισηγήθηκε η δημοτική αρχή, και δύο, οι Ιωάννα Ρούσσου και Γιάννης Φαχουρίδης, ενώ διατύπωσαν την διαφωνία τους με την συνθήκη των Πρεσπών, εξέφρασαν συγχρόνως την διαφωνία τους με σημεία του περιεχομένου.
Στην Παιονία το αντίστοιχο σχέδιο ψηφίσματος της δημοτικής αρχής εγκρίθηκε ως έχει και από τα 19 παρόντα μέλη του δημοτικού συμβουλίου.
                                                                                            



Πηγή: "ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ": http://maxitis.gr/egkrithike-chifisma-makedonia-dimotiko-sumvoulio-kilkis-paionias/?fbclid=IwAR1P3P0GdpyLhbmNRxB_-vhdfA2P4l88ZZFjIXF9_0JQhQdaAwUJe0ggzKs





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ