Αιτήσεις προς ΓΛΚ - ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΙΛΚΙΣ

Hot

Post Top Ad

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Αιτήσεις προς ΓΛΚ




ΑΙΤΗΣΗ προς το ΝΣΚ, αναφορικά με την επιστροφή των Δώρων-Επιδομάτων
Αγαπητοί συνάδελφοι,
κατόπιν δικων σας αιτημάτων, εφτιαξα ένα ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ προς το Ν.Σ.Κ., αναφορικά με την επστροφή των Δωρων και των επιδομάτων αδείας και μπορειτε κατά κριση σας να το συμπληρώσετε και να το καταθέσετε, με τα στοιχεια σας .
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ότι, η συγκεκριμένη αίτηση έχει ως αντικείμενο μόνο αναγνώριση υποχρέωσης του Ελληνικού Δημοσίου να εφαρμόσει τις Αποφάσεις των Δικαστηρίων & του ΣτΕ και καμμιά άλλη νομική αξία. Επιπροσθέτως σημειωνουμε ότι παραγραφή αξιώσεων επέρχεται μετά από δύο (2) χρόνια από την ημερομηνία έγερσης της απαίτησης., Η κυβέρνηση πρέπει να συμμορφωθεί με την απόφαση του ΣτΕ και απαιτείται νομοθετική ρύθμιση,όμοια με εκείνη του ν. 4307/14 ή αυτην που αναμένουμε για το υπόλοιπο 50%...
Γ.ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
Έγγραφο
 
 
 
 
Επειδή από το ΥΟ&Ο/ΓΛΚ και τους συναρμοδίους φορείς, δεν έχουμε λάβει εισέτι απαντήσεις, επι του εγγράφου που απεστάλη ως Συντονιστικό, για τις διαφορές που προέκυψαν, από τον λάθος υπολογισμό των αναδρομικων των εισφορων της υγειονομικης περίθαλψης, που μας επεστράφησαν , επισυνάπτεται υπόδειγμα αιτήσεως επαναπροσδιορισμού του ποσού, για όσους επιθυμούν να την καταθέσουν.
Υ.Γ, Όσοι δεν προτίθενται να υπολογίσουν το ποσό της αναγραφόμενης παραγράφου 4 , μπορούν να αφαιρέσουν την επίμαχη παράγραφο ...
Έγγραφο
 
 ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ
staratalogia.blogspot.com
 
 ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ
Τη γραφειοκρατία , δυστυχως, την προκαλουν οι ίδιοι.....Γιατι εαν ήθελαν να αποφυγουν το (νεο) βομβαρδισμό καταθέσεων αιτήσεων, θα έπρεπε ήδη να :
-ειχαν αποστείλει τις νεες πραξεις επανυπολογιμσού των συντάξεων
-ειχαν αναρτήσει τα ενημερωτικά σημειωματα συνταξεων μηνων Ιανουαρίου & Φεβρουαρίου 2019..
και δυστυχως το "τσουνάμι" θα συνεχιστεί, όπως φαινεται, με την καταθεση των ενστασεων, "αμα τη εμφανίσει" .....
https://staratalogia.blogspot.com/2019/02/blog-post_24.html…
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ