Εκδρομή του Παραρτήματος ΕΑΑΣ του Νομού Κιλκίς - ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΙΛΚΙΣ

Hot

Post Top Ad

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Εκδρομή του Παραρτήματος ΕΑΑΣ του Νομού Κιλκίς


4 ήμερη εκδρομή
ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ-ΚΑΡΠΑΘΙΑ
Σιναϊα -Μπρασόβ-Πύργος Δράκουλα
19/8 -22/8
Hotel Rin Grand 4* με πρωινό


1η ημέρα: KIΛΚΙΣ - ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ. Συγκέντρωση μπροστά από τη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς στις 05:00. Αναχώρηση για Θεσσαλονίκη και επιβίβαση εκδρομέων από την Πλατεία Αριστοτέλους (Άγαλμα Ελ. Βενιζέλου) την 06:00 και στη συνέχεια αναχώρηση για τα σύνορα του Προμαχώνα. Περνώντας τα σύνορα και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις φτάνουμε στο Ρούσε. Συνεχίζουμε και περνώντας την Γέφυρα της Φιλίας πάνω από τον Δούναβη φτάνουμε στο Βουκουρέστι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και δείπνο. Στη συνέχεια χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ (περιήγηση πόλης, 60χλμ) Πρόγευμα και ξεκινάμε την ξενάγηση μας στην πόλη. Θα επισκεφτούμε το Μουσείο του χωριού, που είναι μοναδικό στο είδος του και δείχνει την αρχιτεκτονική από όλες τις περιοχές της χώρας, καθώς και το παλάτι της βουλής, χτισμένο από τον Τσαουσέσκου. Το παλάτι είναι το δεύτερο σε μέγεθος δημόσιο κτίριο του κόσμου μετά το Πεντάγωνο. Κατά τη διάρκεια της περιήγησης μας, θα θαυμάσουμε το Αντενέουμ, το πιο φημισμένο μέγαρο μουσικής της χώρας, τα ανάκτορα της βασιλικής οικογένειας, την Αψίδα του θριάμβου που είναι εμπνευσμένη από αυτή του Παρισιού, το Ορθόδοξο Πατριαρχείο, την Ελληνική εκκλησία που θυμίζει Παρθενώνα, το μουσείο του Πυροσβέστη και την στρατιωτική Ακαδημία. Το μεσημέρι χρόνος ελεύθερος να περπατήσετε στο κέντρο της πόλης και το απόγευμα επίσκεψη στο πολυκατάστημα Fashion house λίγο έξω από το Βουκουρέστι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα:ΣΙΝΑΪΑ-ΜΠΡΑΣΟΒ-ΠΥΡΓΟΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑ (300 χλμ)
Μετά το πρωινό αναχώρηση για τα θρυλικά Καρπάθια. Αφού διασχίσουμε την κοιλάδα του ποταμού Πράχωβα φτάνουμε στην Σινάϊα, το μαργαριτάρι των Καρπαθίων, όπου θα επισκεφτούμε το παλάτι Πελες, θερινή κατοικία του βασιλιά Καρόλου, του 1ου Βασιλιά της Ρουμανίας. Στη συνέχεια θα δούμε καθ οδόν το Μοναστήρι της Σινάϊα, το 1ο κτίριο που κτίστηκε ύστερα από την επίσημη ονομασία της πόλης και έπειτα αναχωρούμε για το Μπραν. Θα επισκεφτούμε τον Πύργο Μπραν, γνωστό ως Πύργο του Δράκουλα, ο οποίος κτίστηκε το 14ο αιώνα ως αμυντικό φρούριο απέναντι στις οθωμανικές επιθέσεις. Συνεχίζουμε με μια σύντομη ξενάγηση στο Μπρασώφ, όπου θα δούμε την παλιά πόλη και τη Μαύρη εκκλησία, γοτθικού ρυθμού, τη μεγαλύτερη σε μέγεθος στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Επιστροφή στο Βουκουρέστι. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: BOYΚΟΥΡΕΣΤΙ-ΣΟΦΙΑ-ΚΙΛΚΙΣ Πρωινό και παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεσες στάση στην Σόφια για γεύμα,αναχώρηση από Σόφια και με τις ενδιάμεσες στάσεις καθόδων φτάνουμε στην πόλη μας αργά το βράδυ με της καλύτερες εντυπώσεις.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: -Μεταφορά με πολυτελή λεωφορείο -3 Διανυκτερεύσεις στο Ηοtel Rin Grand 4* με πρωινό -Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης -Περιηγήσεις ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής
-Έμπειρο αρχηγό του πρακτορείου μας
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: -Είσοδοι μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό η προτεινόμενο.
Τιμή εισιτηρίου: 160€ κατά άτομο
Μονόκλινο:+70€
παιδιά από 2-12 ετών: 90€
προκαταβολή: 60€ κατά άτομο
Τηλ:6970357732-6974350911
Τηλ:2341027234 (Δευτέρα-Τετάρτη), 2341025660  (Ταξιδιωτικό Γραφείο)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ