ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΦΕΘΑ ΣΤΗΝ ΕΑΑΣ - ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΙΛΚΙΣ

Hot

Post Top Ad

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΦΕΘΑ ΣΤΗΝ ΕΑΑΣ

 Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, περιλαμβάνεται ο Βασίλης Ροζής, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και κουστούμι

Είναι γνωστά τα χρονίζοντα προβλήματα πού αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι, αναφορικά με τη λειτουργία του ΟΣΜΑΕΣ καί του ΑΟΟΑ.
...Το ΔΣ της Ένωσης Αποστράτων Αξιών Στρατού (ΕΑΑΣ), κατά την επίσκεψή του στον ΥΦΕΘΑ κ.Αλκιβιάδη Στεφανή την Τετάρτη, 25/9/2019, έθεσε με ιδιαίτερη επιμονή τα σχετικά ζητήματα, σε μία προσπάθεια αναζήτησης λύσης στα διαφαινόμενα αδιέξοδα.
...Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη υπογράμμιση η τελμάτωση της λειτουργίας, των αναφερόμενων οργανισμών.
...Η ΕΑΑΣ έχει ασχοληθεί διεξοδικά με το θέμα, ιδιαίτερα με την νομοθετική πρωτοβουλία μετάπτωσης του ΟΣΜΑΕΣ σε άλλο νομικό καθεστώς(Υπ.Οικονομικών), οι ακριβείς συνέπειες του γεγονότος αυτού, δεν έχουν χαρτογραφηθεί πλήρως.
...Στις προεπαφές καί συζητήσεις επί του θέματος τέθηκε το ζήτημα ανετοιμότητας γιά την αλλαγή καθεστώτος ,σε όλα τα πεδία.
...Αποφασίστηκε, με εντολή του αρμόδιου Υπουργού Άμυνας, η παράταση λειτουργίας του ΟΣΜΑΕΣ, με το σημερινό καθεστώς, γιά ένα ακόμη έτος Ευελπιστούμε ότι στην διάρκεια του έτους, θα καταστεί δυνατή αφ' ενός μεν η καταγραφή όλων των συνεπειών καί παρενεργειών της μετάπτωσης, αφ'ετέρου δε, οι πιθανές καί πρόσφορες ενέργειες αντιμετώπισης τους, ώστε να μείνουν γιά τα μέλη μας, μόνο πιθανά ωφέλη από την αλλαγή αυτή.
...Δυστυχώς ο ΑΟΟΑ, παρά τα πολλά χρόνια λειτουργίας του, δημιούργησε καί ολοκλήρωσε μόνο ένα οικιστικό έργο, ισόχρονα με την ίδρυσή του.
...Το αποτέλεσμα είναι αντιληπτό από όλους. Μεγάλος αριθμός συναδέλφων εχει εγκλωβιστεί, περιμένοντας μάταια την εξυπηρέτησή του, είτε με διαμέρισμα, είτε με δάνειο. Τα πράγματα είναι σε τόσο κρίσιμο σημείο, ώστε είτε θα αρχίσει να εκπληρώνει τον ιδρυτικό του σκοπό, είτε θα πρέπει να σταματήσει την λειτουργία του καί να τεθεί σε καθεστώς εκκαθάρισης.
...Διαπιστώσαμε με ευχαρίστηση την πλήρη ενημέρωση του κ. ΥΦΕΘΑ ,σχετικά με τα προβλήματα λειτουργίας των αναφερόμενων οργανισμών .
... Παρασχέθηκε η διαβεβαίωση ότι η αναζήτηση λύσεων γιά τους οργανισμούς καί κυρίως γιά τον ΑΟΟΑ,θα αποτελέσει ένα από τους βασικούς στόχους του, κατά την ενάσκηση των καθηκόντων του στο Υπουργείο.
...Σε ό.τι μας αφορά, έχουμε εγκύψει στα σοβαρά προβλήματα καί επεξεργαζόμαστε λύσεις καί προτάσεις.Προς την κατεύθυνση αυτή, είναι απαραίτητη η δραστηριοποίηση όλων καί ιδιαίτερα των μελών των Οργανισμών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ