ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Ν. Π - ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΙΛΚΙΣ

Hot

Post Top Ad

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Ν. Π

Φωτογραφία του Ιωάννης Δεβούρος.


ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Ν. Π. Δ. Δ.Γραφεία: Ι. Παπαρρηγοπούλου & Π.Π. Γερμανού Πλατεία Κλαυθμώνος – 105 61 ΑθήναΤηλ.: 210 33 10 430 –210 33 10 431 – FAX: 210 33 10 429 01-11-2017 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΥΠ. ΑΡΙΘ. 5/171.-

Οι Πρόεδροι των τριών Ενώσεων (Ε.Α.Α.Σ.-Ε.Α.Α.Ν.-Ε.Α.Α.Α.)συναντήθηκαν την 31-10-2017 με τον Υπεύθυνο Τομέα Άμυνας της Ν.Δ. κ.Βασίλειο Κικίλια.
2.-Η συνάντηση ήταν ενημερωτικού χαρακτήρα και αποσκοπούσε στηνέγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση του Τομεάρχη για τα θέματα πουαπασχολούν του αποστράτους.
3.-Συγκεκριμένα τα θέματα τα οποία ετέθησαν , επιγραμματικά είναι :
α.-Νόμος 4387/16 ( Αποδέσμευση από τον ΕΦΚΑ και επαναφορά στο παλαιόκαθεστώς των στρατιωτικών συντάξεων , απαλοιφή των δεσμεύσεων στην εργασία , ηλικιακοί περιορισμοί , συντάξεις χηρείας , κλπ)
β.-Αναδρομικά βάσει Αποφάσεων του ΣτΕ , επί των οποίων έχει σταλείτεκμηριωμένη πρόταση από το Συντονιστικό προς όλα τα κόμματα.
γ.-Κατάργηση Εισφοράς Αλληλεγγύης συνταξιούχων και επιστροφήαναδρομικών , επί της οποίας έχει αποφανθεί το Ελεγκτικό Συνέδριο ότιπρέπει να καταργηθεί
δ.-Να καλούνται στη διαρκή Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών υποθέσεωντης Βουλής οι τρεις Ενώσεις Αποστράτων , όταν συζητούνται θέματα πουέχουν σχέση με τους αποστράτους και την Άμυνα γενικά.
ε.-Επίλυση του χρονίζοντος ζητήματος της έκδοσης Π.Δ. για τηνεπαγγελματική αναγνώριση της Ικανότητας των Αξιωματικών του Π.Ν. και τουΛ.Σ. για εργασία στο Ε.Ν.(Ναυτική Ικανότης και Ναυτικά Φυλλάδια)στ.-Συνάντηση του Συντονιστικού με τον Πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Κυρ.Μητσοτάκη.
4.-Ο κ. Β. Κικίλιας δεσμεύτηκε ότι το κόμμα του θα συμμορφωθεί με τις δικαστικές αποφάσεις (ανωτέρω παρα. β) , έστω και σε βάθος χρόνου και συμφώνησε με τα ανωτέρω (δ) και (στ) , για δε τα ανωτέρω (α) , (γ) και (ε)επιφυλάχθηκε να απαντήσει αφού ενημερωθεί πλήρως και θέσει τα θέματα αυτά και στο κόμμα.Web site:www.eaan.gr E-mails: eaan@eaan.gr- info@eaan.gr- chairman@eaan.gr
Αντιστράτηγος ε.α. Β.Ροζής Πρόεδρος ΕΑΑΣΥποστράτηγος ε.α. Ι. Δεβούρος Διευθύνων Σύμβουλος ΕΑΑΣ Αντιναύαρχος Π.Ν. ε.α. Σ.Περβαινάς Πρόεδρος ΕΑΑΝ και του ΣυντονιστικούΑντιπλοίαρχος (Ε) Π.Ν.ε.α. Γ.Γεωργακόπουλος Διευθύνων Σύμβουλος ΕΑΑΝ Αντιπτέραρχος (Ι) Π.Α. ε.α. Σ.Καββούρης Πρόεδρος ΕΑΑΑ Αντισμήναρχος (Ρ) Π.Α.ε.α. Ι.Κρανιάς Διευθύνων Σύμβουλος ΕΑΑΑ Για την ακρίβεια Ο Πρόεδρος του Συντονιστικού - Αντιναύαρχος Π.Ν.ε.α. Σ.Περβαινάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ