Συγκέντρωση στις 31 Μαΐου 2018 και ώρα 1900΄ έξω από το Σ.τ.Ε - ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΙΛΚΙΣ

Hot

Post Top Ad

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Συγκέντρωση στις 31 Μαΐου 2018 και ώρα 1900΄ έξω από το Σ.τ.Ε




Αγαπητοί συνάδελφοι σας κοινοποιούμε την παρακάτω ανακοίνωση της ΕΑΑΣ που αφορά  συγκέντρωση διαμαρτυρίας την 31 Μαΐου 2018 έξω από το ΣτΕ σχετικά με τον ψηφιζόμενο νόμο καρμανιόλα του κ. Κατρούγκαλου.
Όσοι δύνανται και επιθυμούν να συμμετάσχουν να το δηλώσουν στο Παράρτημα για συντονισμό κίνησης μας.


Ε.Α.Α.Σ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 25/25-5-18
Αγαπητά Μέλη της Ε.Α.Α.Σ.
Αγαπητοί Συνάδελφοι ,
Στο Συμβούλιο της Επικρατείας συνεχίζονται οι διαδικασίες κρίσεως , της συνταγματικότητας του Ν.4387/16 ,γνωστού ως Ν. Κατρούγκλου .
Η Ε.Α.Α.Σ. πιστή στην αποστολή και τους στόχους της , έχοντας ως κύριο έργο τη προάσπιση των συμφερόντων των μελών της , έχει πρωτοστατήσει και συμμετάσχει σε όλες τις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας μαζί με άλλους συνταξιουχικούς φορείς , για τη κατάργηση αυτού του νόμου έκτρωμα .
Όμως διαπιστώνεται δυστυχώς ,καίτοι αποτελούμε ένα ισχυρό και πολυπληθές σύνολο , η απροθυμία συμμετοχής στα περιοδικά καλέσματα για μαζική παρουσία, έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργείται η εντύπωση και να μεταφέρεται η εικόνα μιας περιθωριακής ομάδας.
Επειδή το μήνυμα αυτό , το διαβάζουν και Συνάδελφοι που έδωσαν αγώνες και πολέμησαν για αυτό που θεωρούσαν και ήταν δίκαιο για την πατρίδα μας ,η Ε.Α.Α.Σ. τώρα που η κρίση του νόμου έκτρωμα ολοκληρώνεται , καλεί όλα τα μέλη στη συγκέντρωση στις
31 Μαΐου 2018 και ώρα 1900΄ έξω από το Σ.τ.Ε , για μια ηχηρή και αγωνιστική διεκδίκηση απόδοσης δικαιοσύνης .
Δεν ζητούμε αλλά ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ το τερματισμό της φτωχοποίησης και εξαθλίωσης μας , εμείς που σε όλη μας τη ζωή υπερασπιστήκαμε αγόγγυστα και κάτω από αντίξοες συνθήκες, την Ανεξαρτησία και την Ακεραιότητα της Πατρίδας μας .
Εκ του Γραφείου Τύπου της Ε.Α.Α.Σ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ