Έγγραφο που απέστειλε η ΕΑΑΣ στον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στις 06 Μαρτίου 2023 - ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΙΛΚΙΣ

Hot

Post Top Ad

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Έγγραφο που απέστειλε η ΕΑΑΣ στον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στις 06 Μαρτίου 2023

 


ΠΡΟΣ: κ Πρωθυπουργό κ Κυριάκο Μητσοτάκη
ΚΟΙΝ: ΥΕΘΑ κ Νικόλαο Παναγιωτόπουλο
ΥΦΕΘΑ κ Νικόλαο Χαρδαλιά
Α/ΓΕΕΘΑ Σγο κ Κωνσταντίνο Φλώρο
Α/ΓΕΣ Αντγο κ Αγγελο Χουδελουδη
ΓΕΣ/ΔΟΙ/1γ
ΘΕΜΑ: Διάφορα (Ενημέρωση για τη Διοργάνωση Συγκέντρωσης Διαμαρτυρίας)
Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,
1. Η Ε.Α.Α.Σ. λειτουργούσα στα πλαίσια των καταστατικών της σκοπών όπως αυτά περιγράφονται στο (α) σχετικό αποφάσισε με το (ε) όμοιο τη διοργάνωση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας την 22α Μαρτίου 2023 ,στις 13:00.
2. Σκοπός της συγκεντρώσεως είναι να καταφέρουμε επιτέλους να επιδώσουμε επισήμως στον αρμόδιο υπουργό σχετικό υπόμνημα με τα αιτήματά μας, τα οποία έχουν υποβληθεί με τα (β), (γ), (δ), (ε) και (στ) σχετικά, έχουν κοινοποιηθεί στο Γραφείο σας και είναι συνημμένα στο παρόν. Δυστυχώς παρά τις κατ΄ επανάληψη προσπάθειες μας οι κύριοι ΥΕΘΑ και ΥΦΕΘΑ δεν μας έχουν δεχθεί ως Ένωση Αποστράτων Αξκων Στρατού, ώστε να αναπτύξουμε και προφορικά τις θέσεις μας και ακολούθως να επιδιώξουν την επίλυση των προβλημάτων μας.
Κ. Πρωθυπουργέ
Ως ελάχιστη απόδειξη του σεβασμού που δημόσια έχετε αποδεχτεί ότι τρέφετε για τις ΕΔ και τους ε.α. συναδέλφους μας εν γένει, παρακαλούμε να μας δεχθείτε προ της ημερομηνίας διεξαγωγής της συγκεντρώσεως διαμαρτυρίας προκειμένου να σας παρουσιάσουμε τα σοβαρότατα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως απόστρατοι του ΣΞ, καθόσον αποτελείτε έσχατο όριο επίλυσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ