Μια εκδήλωση ανθρωπιάς από το Παράρτημα Νομού Κιλκίς της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ξηράς (ΕΑΑΣ) ν. Κιλκίς. - ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΙΛΚΙΣ

Hot

Post Top Ad

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Μια εκδήλωση ανθρωπιάς από το Παράρτημα Νομού Κιλκίς της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ξηράς (ΕΑΑΣ) ν. Κιλκίς.



Με αθρόα την συμμετοχή γυναικών,  πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Τσάι Κυριών» στη Λ.Α.Φ. Κιλκίς, την 25η  Φεβρουαρίου 2019, για την οικονομική ενίσχυση πυρόπληκτης οικογένειας του εν ενεργεία  Αρχιλοχία Τεχνικού Γρηγορίου Παπαδόπουλου,  η οικεία του οποίου  καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά στις 27 Δεκ. 2018, στο χωριό Πετεινός Ξάνθης.
Επίσης για τον σκοπό αυτό συγκεντρώθηκαν 230 δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά από επιχειρήσεις της πόλης μας.
Το Παράρτημα τους ευχαριστεί θερμότατα για την αυθόρμητη προσφορά τους.  
Τα μεγαλύτερης αξίας δώρα δόθηκαν από την εταιρεία Αnatomic shop Κιλκίς και από την αλυσίδα Super Market ΜΑΣΟΥΤΗΣ, ο οποίος προσέφερε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο.
Χαιρετισμό απεύθυνε ο Πρόεδρος του Παραρτήματος ο οποίος μεταξύ άλλων είπε:
Καλησπέρα σας.
Σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα,  η αθρόα συμμετοχή σας  στο κάλεσμα αλληλεγγύης  για ένα συνάνθρωπό μας ,   οποίος έχασε το σπίτι του και τα υπάρχοντά του από πυρκαγιά στην Ξάνθη,   έχοντας  παράλληλα   παιδί με ειδικές ανάγκες,  καταδεικνύει  ότι  η Ελληνίδα  και ο  Έλληνας, είναι ευαίσθητοι στα κοινωνικά θέματα.
Είναι μια πρωτοβουλία του Παραρτήματος Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ξηράς Νομού Κιλκίς, προκειμένου να συμμετάσχουμε  στο κάλεσμα προς βοήθεια για αυτή την οικογένεια του  εν ενεργεία στρατιωτικού, άσχετα αν ζούνε σε άλλη πόλη.
Με τη σημερινή μας αυτή εκδήλωση  αποδείξαμε ότι,  παρόλη την οικονομική κρίση παραμένουμε  άνθρωποι και στηρίζουμε τον συνάνθρωπό μας, αποδείξαμε σε όλους αυτούς  που μας δείχνουν με το δάκτυλο εδώ και δέκα χρόνια ότι  είμαστε οι Έλληνες του παρελθόντος του παρόντος και του μέλλοντος, οι οποίοι σε κάθε κοινωνικό κάλεσμα ήμασταν,  είμαστε και θα είμαστε πάντα παρόντες.
Μόνοι μας μπορούμε να κάνουμε τόσο λίγα. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τόσο πολλά και το αποδείξατε σήμερα.
Να ευχαριστήσω τις δύο συνεργάτιδές μου του Τοπικού Συμβουλίου του Παραρτήματος,  την κ. Δήμου και την κ. Ασλανίδου,  οι οποίες πρωτοστάτησαν στην όλη οργάνωση  αυτής της εκδήλωσης, επίσης όλες και όλους όσους βοήθησαν με καθ' οιονδήποτε τρόπο.
Να ευχαριστήσω τον Διοικητή της Ταξιαρχίας και τον Διοικητή της Λέσχης για την βοήθεια .
Να ευχαριστήσω τον απόστρατο συνάδελφο της Στρατιωτικής Μουσικής  κ. Θέμη Μπάτζιο  ο οποίος  είχε την πρωτοβουλία, να σας διασκεδάσουν  αφιλοκερδώς,  μαζί με τον υιό του Κωνσταντίνο, τον επίσης απόστρατο της Στρατιωτικής Μουσικής κ. Σπυρίδωνα Βλάχο και τα υπόλοιπα μέλη της ορχήστρας.
Να ευχαριστήσω  τους καταστηματάρχες  της πόλης μας, για την διάθεση των δώρων της κλήρωσης, την Πρόεδρο του Συλλόγου Eυαισθησίας κ. Χριστίνα Κουρουζίδου η οποία μας διέθεσε 25 δώρα, τον  ιδιοκτήτη των Super Market ΜΑΣΟΥΤΗΣ  οποίος  διέθεσε στην πληγείσα οικογένεια ένα ηλεκτρικό ποδήλατο και την εταιρία anatomic shop η οποία διέθεσε δώρα μεγάλης αξίας.
Τέλος να ευχαριστήσω όλες εσάς που είτε είστε παρόντες, είτε όχι και συμμετείχατε οικονομικά για να έχει επιτυχία ο σκοπός της εκδήλωσης αυτής.
Μετά το ρήμα «αγαπώ», το «βοηθώ» είναι το πιο ωραίο ρήμα στον κόσμο.
Σας ευχαριστώ  από καρδιάς όλες  σας.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ
      ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΥΡΟΓΟΝΑΤΟΣ


 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ:
  
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΥΡΙΩΝ
  ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ
 



































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ