Ανακοίνωση υποψηφιότητας Ανχη (ΔΒ) εα Πολύβιου Ζησιμόπουλου - ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΙΛΚΙΣ

Hot

Post Top Ad

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Ανχη (ΔΒ) εα Πολύβιου Ζησιμόπουλου

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Ανχη (ΔΒ) εα  Πολύβιου Ζησιμόπουλου


Γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1969. Εισήλθε στη ΣΜΥ το 1988 και αποφοίτησε το 1990 ονομασθείς Λχίας (ΤΘ). Αποφοίτησε από τα βασικά σχολεία του όπλου των ΤΘ.
Μετά από ένα έτος εισήλθε στη ΣΣΕ και αποφοίτησε το 1995 ονομασθείς Ανλγός (ΔΒ). Αποφοίτησε από όλα τα προβλεπόμενα σχολεία του όπλου του και το 1998 εντάχθηκε στις Ειδικές Δυνάμεις. Αποφοίτησε από τα βασικά σχολεία των Ειδικών Δυνάμεων καθώς από τα σχολεία αρχηγών ρίψεων, τεχνικής αναρριχήσεων, αυτοδυτών και σχολείο προκεχωρημένης εκπαίδευσης Αξιωματικών Ειδικών Δυνάμεων. Επίσης, από το βασικό σχολείο διακλαδικής επικοινωνίας, κρυπτογράφησης,  ομάδων επαφών των ΗΠΑ.
Ομιλεί την Αγγλική.
Υπηρέτησε σε Χίο, Μυτιλήνη, Αττική, Κύπρο και Βόρειο Έβρο (Λαγό), σε Μονάδες των Ειδικών Δυνάμεων και των Διαβιβάσεων.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

            Αγαπητοί συνάδελφοι και μέλη, αποφάσισα να συμμετάσχω στις αρχαιρεσίες της 19ης Φεβ 2017 διότι θεωρώ την ΕΑΑΣ συνέχεια του Στρατιωτικού βίου, σε διαφορετικό πλέον επίπεδο. Οφείλουμε να κατανοήσουμε όλοι μας ότι ως απόστρατοι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας είμαστε μέλη μιας μεγάλης παραδοσιακής υγειούς οικογένειας.
            Οι νεότεροι ε.ε. συνάδελφοί μας χρειάζονται τις καλοπροαίρετες συμβουλές μας και τη στήριξη μας στις δύσκολες επαγγελματικές τους αποφάσεις. Οι απόστρατοι και οι ε.ε. συνδέονται με δεσμούς κάματου, ιδρώτα και πολλές φορές αίματος. Πρέπει να προστατεύσουμε τους δεσμούς αυτούς, με κάθε θυσία, απέναντι σε όλους αυτούς που τους επιβουλεύονται και επιθυμούν διακαώς την κατάργησή τους. Η ενίσχυση των δεσμών ε.ε. και ε.α. μπορεί να πραγματοποιηθεί με τη θεσμοθέτηση προγράμματος εβδομάδας αποστράτων και εφέδρων, σε συνεργασία με τους κατά τόπους Σχηματισμούς και τις θεσμικές Ενώσεις Αποστράτων ή/και Εφέδρων. Στο πρόγραμμα θα περιλαμβάνονται ενημερώσεις, επιδείξεις, συζητήσεις, ακόμα και εκτέλεση βολών.
            Υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα σε θεσμικό, οικονομικό μα πάνω από όλα ηθικό επίπεδο. Θέματα όπως η νομική υπόσταση των ενώσεων Αποστράτων, το ΜΤΣ, το ΝΙΜΤΣ, η ΜΟΜΚΑ, το ΥΠΑΕΑΠ ΕΔ, τα αναδρομικά αλλά κυρίως το θέμα της αξιοπρέπειάς μας ως απόστρατοι και πολίτες αυτής της χώρας.
            Μια ΕΑΑΣ ισχυρή που να αποτελεί θεματοφύλακα των εθνικών μας θεμάτων, τα οποία ορκιστήκαμε να υπερασπιζόμαστε. Ένα οργανισμό δραστήριο για την προάσπιση του κλάδου μας, τόσο σε οικονομικό όσο και σε ηθικό επίπεδο. Για την πραγματοποίηση όλων των παραπάνω χρειαζόμαστε μια ΕΑΑΣ πολυδύναμη και ισχυρή.

Εύχομαι σε όλους προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευημερία.

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Post Top Ad

ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ