Ανακοίνωση υποψηφιότητας Ταξχου (ΤΔ) εα Δημήτριου Χάτσικα - ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΙΛΚΙΣ

Hot

Post Top Ad

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Ταξχου (ΤΔ) εα Δημήτριου Χάτσικα

Αγαπητοί k.k. Πρόεδροι και μέλη των ΤΣ των Παραρτημάτων της ΕΑΑΣ,
             
 
               σας υποβάλλω συνημμένα την επιστολή μου προς τα μέλη της ΕΑΑΣ & των φορέων Ε.Δ. & Σ.Α. καθώς και το συνοπτικό της υποψηφιότητάς μου ως υποψήφιο μέλος του ΔΣ της ΕΑΑΣ που θα προκύψει απ' τις εκλογές της 19ης Φεβ. 2017 και παρακαλώ για την ανάρτησή τους στα σημεία όπου αναρτάται τις ανακοινώσεις σας, αλλά και στο blogspot ή την ιστοσελίδα του Παραρτήματός σας.
Επιθυμώ και πιστεύω ότι θα πείσετε τα μέλη σας να παραστούν σ' αυτήν την κρίσιμη ψηφοφορία και να επιλέξουν αυτούς που έχει ανάγκη το θεσμικό μας όργανο για την τριετία 2017-2020.  

Με σεβασμό και εκτίμηση σ' όλους σας,
Σας ευχαριστώ, Δημήτρης Χατσίκας

Σεβαστοί, αγαπητοί φίλοι συνάδελφοι, μέλη της ΕΑΑΣ & των φορέων Ε.Δ. & Σ.Α.
Επιτρέψτε μου να σας γνωστοποιήσω την απόφασή μου να θέσω υποψηφιότητα για μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ), στις προσεχείς αρ­χαιρεσίες της 19ης Φεβρουαρίου 2017, προσδοκώντας στην εμπιστοσύνη και στην στήριξή σας.
Η απόφασή μου να αγωνισθώ με όλες μου τις δυνάμεις, υπέρ των δικαιωμάτων των αποστράτων και των οικογενειών μας, στηρίχθηκε:
1.              Στην ανάλογη εμπειρία που απέκτησα απ’ την μέχρι σήμερα ενασχόλησή μου ως:
α. Μέλος του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου και των Παραρτημάτων της ΕΑΑΣ,
β. Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Αποφοίτων της ΣΣΕ Τάξεως 1981 (ΣΑΑΑΣΣΕ81),
γ. Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών (ΠΟΣ).
2. Στην πίστη μου στον αγώνα προάσπισης  των κεκτημένων της ΕΑΑΣ  και των μελών της, ενάντια σ’ όλες τις επαπειλούμενες καταστάσεις απ’ όπου κι αν προέρχονται, με γνώμονα το δί­καιο, την αξιοπρέπεια και την ακομμάτιστη χάραξη στοχευμένων ενεργειών, υπέρ των κοινών νο­μίμων συμφερόντων απάντων των συναδέλφων.
3. Στην ικανότητα  γεφύρωσης θέσεων και απόψεων  συναδέλφων και φορέων με στόχο την επίτευξη του κοινού συμφέροντος της κοινωνικής μας ομάδας.
Θεωρώ ότι η μέχρι σήμερα προσφορά μου και η κατ’ επανάληψη εκφρασθείσα στο πρόσωπό μου εμπιστοσύνη, τόσο των συμμαθητών μου όσο και των συναδέλφων των λοιπών φορέων, απο­τελούν εγγύηση της αγωνιστικότητάς μου στο ανώτερο θεσμικό όργανο υλοποίησης των συμφε­ρόντων και δικαιωμάτων μας, που είναι η ΕΑΑΣ.
Βασική μου επιδίωξη είναι η αύξηση της συνοχής και δυναμικότητας της ΕΑΑΣ,  η εξασφάλι­ση της βιωσιμότητας του θεσμικού μας οργάνου ως ΝΠΔΔ με Πανελλήνια κοινωνική δράση, λόγο και  έργο, απαλλαγμένης νομικών αγκυλώσεων του παρελθόντος, ενισχυμένης δε με όλα τα ε.α. μη μέλη της στελέχη του Σ.Ξ. και των Σ.Α., καθώς και η σταδιακή αποκατάσταση των αδι­κιών  που υπέστησαν τα στελέχη ε.α. και ε.ε. των ΕΔ & ΣΑ.
Εύχομαι ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό νέο έτος 2017 σε σας, τις οικογένειές σας και στην Ελλάδα μας.

Αθήνα  12 Ιαν. 2017
Με σεβασμό και εκτίμηση
Δημήτριος Σ. Χατσίκας
Ταξχος ε.α.

Στοιχεία επικ/νίας: Αν. Ρωμυλίας 29, Γλυφάδα Αττικής ΤΚ16562
Τηλ-φαξ: 2109603748, κιν. 6944301753, wind: *781753, e-mail: chatsikasdim@gmail.com

Σύντομο Βιογραφικό:

Γεννήθηκα στις 18 Σεπ. 1959 στην Πτελέα Δράμας, είμαι ποντιακής καταγωγής και έγγαμος.
Εισήλθα στη ΣΣΕ το 1977 και ονομάσθηκα Ανθλγός (ΠΖ) το 1981.
Αποστρατεύθηκα το 2010 απ’ τη θέση του Δντού Ταχυδρομικού Σώματος του ΓΕΣ.
Από αποστρατείας μου επέλεξα την ενεργό δράση άμυνας, κατά της επιχειρούμενης εξαθλίωσης της κοινωνικής μας Τάξης, ως Πρόεδρος του Συνδέσμου της Τάξεως ΣΣΕ81, ως Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών (ΠΟΣ) και συνεχίζω την αγωνιστική μου προσφορά έως σήμερα απ’ τη θέση του μέλους και υπευθύνου Παραρτημάτων του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΑΣ.
Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ