ΤΑΑΣ «TALOS 17» (φωτογραφίες και Βίντεο) - ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΙΛΚΙΣ

Hot

Post Top Ad

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

ΤΑΑΣ «TALOS 17» (φωτογραφίες και Βίντεο)



(Ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος ΕΑΑΣ Παραρτήματος Ν. Κιλκίς)


Ήταν μαι συγκλονιστική Άσκηση ουσίας, μη απέχουσα από την  πραγματικότητα ΕΥΓΕ σε όλες και όλους, από τον τελευταίο βαθμοφόρο, μέχρι τον Ταξίαρχο της 71ης Α/Μ Ταξιαρχία Πόντος.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο!!!


Από 31 Οκτωβρίου έως 10 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στην έδρα της 71 Α/Μ ΤΑΞ “ΠΟΝΤΟΣ” στη Νέα Σάντα Κιλκίς, η πολυεθνική τακτική άσκηση άνευ στρατευμάτων “TALOS 17”.

Η άσκηση ‘’TALOS’’ διεξάγεται ανά δύο έτη, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Πολυεθνικού Σχηματισμού Μάχης HELBROC BG, ο οποίος αποτελεί στρατιωτική δύναμη ταχείας αντίδρασης, για την αντιμετώπιση καταστάσεων κρίσης. Στην άσκηση συμμετείχαν η Ελλάδα ως έθνος πλαίσιο, η Κύπρος, η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Ουκρανία, καθώς και η Σερβία με παρατηρητές.
Σκοπός της άσκησης ήταν η επαύξηση της διαλειτουργικότητας σε εθνικό και σε πολυεθνικό επίπεδο, μεταξύ του Ελληνικού Στρατηγείου Επιχειρήσεων της ΕΕ (ΕΣΕΕΕ στην 1η Στρατιά) και του Ελληνικού Στρατηγείου Δυνάμεων της ΕΕ (ΕΣΔΕΕ στην 71 Α/Μ ΤΑΞ), σε επιχειρήσεις χειρισμού κρίσεων.
Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή διεξαγωγής της άσκησης, οι δραστηριότητες της ημέρας διακεκριμένων επισκεπτών (DV Day), στις οποίες παρέστη ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ο Υπαρχηγός ΓΕΕΦ Αντιστράτηγος Ανδρέας Μαρκίδης, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων, Βουλγαρίας, Ρουμανίας και Σερβίας και οι Ακόλουθοι Άμυνας Βουλγαρίας, Γερμανίας, Ιταλίας, Πολωνίας και Σερβίας.


ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ