Διεξαγωγή Ημερίδας στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, 04 Δεκ 2023 - ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΙΛΚΙΣ

Hot

Post Top Ad

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Διεξαγωγή Ημερίδας στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, 04 Δεκ 2023

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΗΝΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

 

 


           

 

 

 

 

 

Διεξαγωγή Ημερίδας στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, 04 Δεκ 2023

 

Την Δευτέρα 04 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στις 19:00, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, η Ιστορική Ημερίδα που συνδιοργάνωσε η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (Ε.Α.Α.Σ.) / Παράρτημα Ν. Κιλκίς και ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών (Σ.Ε.Α.) / Ν. Κιλκίς και  υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς, με θέμα :

« 1913-1923. Η σημαντική δεκαετία για το Κιλκίς.

   Η Συνθήκη της Λωζάνης. Ιστορική διαδρομή, αμφισβήτηση, προοπτική»

και  ομιλητές τον κ. Αντωνόπουλο Ιωάννη, Ιστορικό ερευνητή, Διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης και τον Αντιστράτηγο ε.α. κ. Καμπουρίδη Λάζαρο, στρατιωτικό αναλυτή και ειδικό σε θέματα πληροφοριών Τουρκίας, Τους ομιλητές και την ημερίδα παρουσίασαν ο Τχης ε.α. κ. Πετκανόπουλος Τριαντάφυλλος, Οικονομολόγος και ο κ. Πέρρος Δημήτριος, εκπαιδευτικός, οι οποίοι με τον σχολιασμό και τις έγκαιρες παρεμβάσεις τους συνέβαλαν στην εξαιρετική ροή της ημερίδας. Από την πλευρά τους οι ομιλητές με τις εύστοχες, περιεκτικές, πληθωρικές και χωρίς υπεκφυγές απαντήσεις τους, σε ένα πλήθος ερωτήσεων που υποβλήθηκαν στο τελευταίο μέρος της ημερίδας, ικανοποίησαν ευχάριστα το ακροατήριο που χειροκρότησε θερμά του ομιλητές και τους οργανωτές της ημερίδα 

 

 

 Στην ημερίδα παραβρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό εκ μέρος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Επιφάνειος Θεοδωρίδης, εκ μέρους του Δημάρχου Κιλκίς ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου κ. Κοσμίδης Θεμιστοκλής και ο Διοικητής της 71ης Α/Μ ΤΑΞ ¨ΠΟΝΤΟΣ¨ Ταξίαρχος κ. Κυριακίδης Αναστάσιος. Συμμετείχαν ακόμη ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Μικρός Δημήτριος, από τον Δήμο Παιονίας ως εκπρόσωπος του Δημάρχου και Γενικός Γραμματέας του Δήμου Παιονίας και πρόεδρος του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Φλώρινας  Ταξχος ε.α. κ. Ντάτος Ιωάννης, ο Διοικητής του Π.Κ.Ε.Υ.Ε.Ε. Συνταγματάρχης (ΠΖ) κ. Γαβρανόπουλος Θωμάς, μέλη και των δύο φορέων και πολίτες του Δήμου Κιλκίς. 

 

Στους χαιρετισμούς που απεύθυναν τόσο ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ./Παράρτημα ν. Κιλκίς Υποστράτηγος ε.α. Τσερτσίδης Σπυρίδων, όσο και ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Α. Ν. Κιλκίς κ. Παπανικολάου Κωνσταντίνος επισήμαναν με έμφαση τη εξαιρετική συνεργασία των δύο φορέων σε αυτήν την πρώτη κοινή τους εκδήλωση.   

 

  

 Η όλη εκδήλωση αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη για όσους συμμετείχαν, αλλά και για τους απόντες, καθώς η οργάνωση και η διεξαγωγή της ημερίδας ξεπέρασε τις προσδοκίες.

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ