Εορτασμός της Ημέρας Αποστράτων – Βετεράνων στο Παρτάρτημα ΕΑΑΣ Ν. Κιλκίς - ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΙΛΚΙΣ

Hot

Post Top Ad

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Εορτασμός της Ημέρας Αποστράτων – Βετεράνων στο Παρτάρτημα ΕΑΑΣ Ν. Κιλκίς

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΗΝΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

 

                                    Εκδηλώσεις Εορτασμού των Εισοδίων της Θεοτόκου και της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων και Ημέρας Αποστράτων – Βετεράνων στο Κιλκίς και στο Πολύκαστρο

 

Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023, ημέρα εορτασμού των Εισοδίων της Θεοτόκου και Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων τελέστηκε η επίσημη δοξολογία στον Ι.Μ. Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πολυανής κ Κιλκισίου κ.κ. Βαρθολομαίου και στη συνέχεια η επιμνημόσυνη δέηση και η κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Ηρών στο  δημοτικό πάρκο Κιλκίς. Από το Παράρτημα ΕΑΑΣ ν. Κιλκίς στην εκδήλωση συμμετείχε και κατέθεσε στεφάνι ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου  Ταξχος ε.α. Τσερτσίδης Σπυρίδων.

 

            Με την ίδια λαμπρότητα και επισημότητα εορτάσθηκε και στο Πολύκαστρο με επίίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γουμένισσας, Αξιούπολης & Πολυκάστρου κ.κ. Δημήτριος και ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο ηρώο της κεντρικής πλατείας. Από το Παράρτημα ΕΑΑΣ ν. Κιλκίς στην εκδήλωση συμμετείχε και κατέθεσε στεφάνι το μέλος του Παραρτήματος στην επαρχία Παιονίας Σχης ε.α Κολιώνης Χρήστος.

 


                        

            Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023, ημέρα εορτασμού της Ημέρας Αποστράτων – Βετεράνων, το Τ.Σ του Παραρτήματος ΕΑΑΣ ν. Κιλκίς οργάνωσε εορταστική και ενημερωτική συνάντηση των μελών του Παραρτήματος στη ΛΑΦ Κιλκίς στο διάστημα 18:00-20:00 .

Μετά την μικρή δεξίωση και την ανταλλαγή ευχών για τον εορτασμό της Ημέρας των Ε.Δ. και των Αποστράτων – Βετεράνων, μεταφέρθηκε στα μέλη ο χαιρετισμός του Προέδρου του ΔΣ της ΕΑΑΣ Υπτγου ε.α. κ. Δεβούρου Ιωάννη και τηρήθηκε 1 λεπτού σιγή για τα μέλη του Παραρτήματος που έφυγαν από τη ζωή εντός του 2023. Ακολούθησε λεπτομερής ενημέρωση των μελών και παρουσίαση από τον πρόεδρο του Τ.Σ. του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Κιλκίς Ταξχο ε.α  Τσερτσίδη Σπυρίδων, όλων των θεμάτων και των θέσεων του Δ.Σ της ΕΑΑΣ, όπως αυτά κοινοποιήθηκαν με πρόσφατο σχετικό έγγραφο της ΕΑΑΣ. Στην εορταστική και ενημερωτική συνάντηση παραβρέθηκε σημαντικός αριθμός μελών από τις επαρχίες Κιλκίς και Παιονίας, που παρακολούθησε με ενδιαφέρον την παρουσίαση.


Εκδηλώσεις Εορτασμού της  Εθνικής Αντίστασης 26 Νοε 2023

 

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023, ημέρα εορτασμού της  Εθνικής Αντίστασης, τελέστηκε η επίσημη δοξολογία  στον Ι.Μ. Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πολυανής κ Κιλκισίου  κ.κ. Βαρθολομαίου και στη συνέχεια το τρισάγιο και η κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης μπροστά από το Δημαρχείο του Δήμου Κιλκίς. Από το Παράρτημα ΕΑΑΣ ν. Κιλκίς στην εκδήλωση συμμετείχε και κατέθεσε στεφάνι ο αντιπρόεδρος του Τ.Σ του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Κιλκίς, Ταξχος ε.α. Λασκάκης Αντώνιος.

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ